De Bernard se narodil v roce 1948 v Bastia d’Alpago.
Tam produkoval Kapriol, vyrobený z bylin a bylin jalovců.
Na začátku padesátých let se De Bernard přestěhoval do Conegliana,
kde začal podnikat v oboru sektů Prosecco.

Tuto nenapodobitelnou tradici šumivého vína a úcty k surovinám, hroznu (Glera),
potvrdil Beniamino Maschio, který v roce 2002 získal tento skvost
vinařství a sklepa a pokračoval v cestě excelence,
kterou podnikla rodina De Bernard znovu všechny současné nominální hodnoty.

Zobrazuji všechny 2 výsledky

DE BERNARD – VALDOBBIADENE DOCG PROSECCO 7 OMBRE, 0,75l

363  vč. DPH
Šumivé víno starobylé odrůdy révy vinné z hroznů Glera ze kterých se vyrábí typické Prosecco. Odrůda se pěstuje v mnoha mutacích a ustálený popis neexistuje.  

DE BERNARD – VALDOBBIADENE DOCG PROSECCO SUPERIORE BRUT MILLESIMATO, 0,75l

363  vč. DPH
Šumivé víno starobylé odrůdy révy vinné z hroznů Glera ze kterých se vyrábí typické Prosecco. Odrůda se pěstuje v mnoha mutacích a ustálený popis neexistuje.