Zobrazen 10. – 18. z 124 výsledků

SAINT CLAIR – BISHOP’S LEAP PINOT NOIR 2020

340  vč. DPH
Pinot Noir z oblasti Marlborough, s vůni malin a černého rybízu, který se výborně hodí k zvěřině a  jehněčímu masu.

WIRRA WIRRA SCRUBBY RISE MCLAREN VALE SHIRAZ 2019

264  vč. DPH
Atraktivní širaz s dobrými hodnotami s červenými švestkami a černými rybízy, s tóny lékořice. Rovnováha a hloubka je zde výborná!

ALMA ANDINA – RESERVE MALBEC 2018

290  vč. DPH
Vinařství Alma Andina je prémiová značka vín společnosti Peñaflor, ve které je ústředním bodem okolí pohoří And. Jméno Alma Andina doslovně znamená „Duše And“. Díky výškovým rozdílům a různým terénům v Andách se vytvořila velmi překvapivá škála různých druhů kvalitních vín v dostupné cenové relaci s enormní škálou chutí.

GRANT BURGE – BENCHMARK CABERNET SAUVIGNON 2017

237  vč. DPH
Cabernet Sauvignon z vyhlášené oblasti Barrossa Valley se středně plným tělem a vůní borůvek, tmavých třešní a s jemnými bylinnými tóny. V chuti se projevuje nádherná ovocnost a příjemné taniny.

Kuleto – Native Son Red Blend 2012

650  vč. DPH
Údolí Napa je pro Cabernet Sauvignon jednou z nejlepších vinařských oblastí na světě. Již během rozsudku v Paříži v roce 1967 vyšlo najevo, že vinaři v údolí Napa mají pouze jedno poslání: vyrábět nejlepší vína na světě. S podporou University of Napa, nejlepšími výzkumnými metodami, inovativními zdroji a odborným managementem vinic, se v údolí Napa vyrábí mnoho kultovních vín, které mají také vysokou cenu. Silnou stránkou společnosti Kuleto je zpřístupnit kvalitu údolí Napa široké veřejnosti.

WIRRA WIRRA ADELAIDE SHIRAZ 2019

253  vč. DPH
Tento širaz pochází z prémiové vinařské oblasti Adelaide. Na patře je svěžest s voňavými plody švestky, ostružiny a maliny, podporované jemným dubem.

DELHEIM – SHIRAZ CABERNET SAUVIGNON 2021

259  vč. DPH
Atraktivní, univerzální a harmonický. Spousta tmavého bobulové ovoce a jemný dotek dřeva. Celotělová směs, která kombinuje kvalitu s přirozeností.

Paradiso – Posta Piana Fiano/Greco 2021

320  vč. DPH
Po druhé světové válce v padesátých letech minulého století byla v jižní Itálii mezi zemědělci velká chudoba. Dědeček Angelo Paradiso, jeden z mnoha farmářů v Apulii, se v té době rozhodl hledat útočiště ve vinařství a v roce 1954 postavil vinařství Cantine Paradiso. Dnes je Cantine Paradiso vinařství, které je známé především díky svým velkorysým červeným vínům z Primitiva, Negroamaro a Nero di Troia. Jejich nejlepší víno je vyrobeno ze 100% Primitiva a je pojmenováno po roce svého založení: 1954.