Zobrazen 1. – 9. z 24 výsledků

Biscardo Prosecco Spumante Rosé Millesimato

290  vč. DPH
Šumivé víno starobylé odrůdy révy vinné z hroznů Glera & Pinot Noir  

Biscardo Prosecco Spumante Millesimato DOC

270  vč. DPH
Šumivé víno starobylé odrůdy révy vinné z hroznů Glera ze kterých se vyrábí typické Prosecco.

YBY Premium Sparkling

215  vč. DPH
Vynikajicí nealkoholické šumivé víno. YBY se vyrábí na rodinné vinařské farmě v německém Württembergu. Rodina Schnaufer má vášeň pro šumivá vína již po čtyři generace, založená v roce 1918.

BODEGAS TRAPICHE – BRUT

320  vč. DPH
Zdrojem z několika vinic v Luján de Cuyo a údolí Uco, dvou podoblastí Mendoza v Argentině. Tento brut se vyrábí stejnou metodou jako Champagne - tradiční metoda. Víno prochází druhým kvašením dvanácti měsíců Vůně: Jablko, ananas, toast, chléb. Chuť : Ovocná svěžest Chardonnay je doprovázena plností Semillon a kořeněností Malbec, což je patrné zejména v dochuti.

MONTRESOR – ROSÉ ROYAL BRUT SPARKING PINOT NOIR

315  vč. DPH
Severně od Verony je Cantine Giacomo Montresor. Montresor je italské vinařství s dlouhou historií a tradicí vinařství, pocházející z Orléans v srdci Francie, kde byl kolem roku 1600 vévodou Claude de Montresor. V roce 1892 rodina přichází do Benátska, kde zakládá vinařství, které nyní patří tradiční vinařství pro Amarone a Ripasso.

MONTRESOR – PROSECCO SPUMANTE CONTESSA GIULIA

315  vč. DPH
Severně od Verony je Cantine Giacomo Montresor. Montresor je italské vinařství s dlouhou historií a tradicí vinařství, pocházející z Orléans v srdci Francie, kde byl kolem roku 1600 vévodou Claude de Montresor. V roce 1892 rodina přichází do Benátska, kde zakládá vinařství, které nyní patří tradiční vinařství pro Amarone a Ripasso.

ENGEL CRÉMANT d’ALSACE BRUT CHARDONNAY 2019

450  vč. DPH
Crémant d'Alsace se vyrábí stejnou metodou jako Champagne; metoda traditionnelle. Víno prochází druhou fermentací v délce 18 měsíců, což dává vínu rafinovanou bublinu.

DE BERNARD – CUVÉE DOLCE SWEET SPARKLING WINE

187  vč. DPH
Šumivé víno starobylé odrůdy révy vinné z hroznů Glera ze kterých se vyrábí typické Prosecco. Odrůda se pěstuje v mnoha mutacích a ustálený popis neexistuje.