SAINT CLAIR – BISHOP’S LEAP SAUVIGNON BLANC 2021
SAINT CLAIR – MARLBOROUGH ORIGIN SAUVIGNON BLANC 2020
SAINT CLAIR – VICAR’S CHOICE SAUVIGNON BLANC BUBBLES 2021
SAINT CLAIR – VICAR’S CHOICE SAUVIGNON BLANC 2019
SAINT CLAIR – WAIRAU RESERVE SAUVIGNON BLANC 2020
DOMANE WACHAU – GRÜNER VELTLINER FEDERSPIEL RIED KAISERBERG 2020
Paradiso – Posta Piana Fiano/Greco 2021
Po druhé světové válce v padesátých letech minulého století byla v jižní Itálii mezi zemědělci velká chudoba. Dědeček Angelo Paradiso, jeden z mnoha farmářů v Apulii, se v té době rozhodl hledat útočiště ve vinařství a v roce 1954 postavil vinařství Cantine Paradiso. Dnes je Cantine Paradiso vinařství, které je známé především díky svým velkorysým červeným vínům z Primitiva, Negroamaro a Nero di Troia. Jejich nejlepší víno je vyrobeno ze 100% Primitiva a je pojmenováno po roce svého založení: 1954.
Torrent Bay – SAUVIGNON BLANC 2019
Vinařství Torrent Bay je projektem zaměřeným na produkci krásných, šťavnatých a svěžích vín, typických pro Nový Zéland. Ve vínech najdeme typické florální, herbální i exoticky ovocné aroma a chutě, které jsou nezaměnitelné s jinými ve světě. Vinice se rozprostírají v regionu Motueka. Pokud máte chuť na typické novozélandské vína, volba je jasná.
GRANT BURGE ESTATE – SUMMERS CHARDONNAY 2017
BOUCHON – Reserva Sauvignon Blanc Maule Valley 2018
DOMAINE de I’LLE COTES De PROVANCE BLANC 2019
Co by kamenem dohodil od francouzského Azurového pobřeží, je ostrov Porquerolles: nedotčený ostrov „odměn“ se strmými útesy, bílými plážemi a vonícím eukalyptem a borovicemi. Domaine de l'Ile vyrábí na ostrově dvě elegantní Côtes de Provence, růžové i bílé. Vinařství je od roku 2015 ekologicky certifikováno a od roku 2019 je vlastníkem módní a parfémové značky CHANEL
STEENBERG – SPHYNX CHARDONNAY 2018
LG de LEZA GARCIA LG 2012
''Vyrobeno z pečlivě vybraných 100% hroznů Tempranillo z našich nejstarších a nejlepších rodinných vinic. Jeho macerace a fermentace se provádí při průměrné teplotě (82,4ºF) po dobu 12 dnů. Zrání v nových francouzských a amerických dubových sudech po dobu 10 měsíců. Poté se stáčí do lahví, kde zůstává až do vydání.''