Paradiso – 1954 Primitivo 2021
Po druhé světové válce v padesátých letech minulého století byla v jižní Itálii mezi zemědělci velká chudoba. Dědeček Angelo Paradiso, jeden z mnoha farmářů v Apulii, se v té době rozhodl hledat útočiště ve vinařství a v roce 1954 postavil vinařství Cantine Paradiso. Dnes je Cantine Paradiso vinařství, které je známé především díky svým velkorysým červeným vínům z Primitiva, Negroamaro a Nero di Troia. Jejich nejlepší víno je vyrobeno ze 100% Primitiva a je pojmenováno po roce svého založení: 1954.
Paradiso 1954 Primitivo 2018 – magnum
Po druhé světové válce v padesátých letech minulého století byla v jižní Itálii mezi zemědělci velká chudoba. Dědeček Angelo Paradiso, jeden z mnoha farmářů v Apulii, se v té době rozhodl hledat útočiště ve vinařství a v roce 1954 postavil vinařství Cantine Paradiso. Dnes je Cantine Paradiso vinařství, které je známé především díky svým velkorysým červeným vínům z Primitiva, Negroamaro a Nero di Troia. Jejich nejlepší víno je vyrobeno ze 100% Primitiva a je pojmenováno po roce svého založení: 1954.
FRANSCHHOEK CELLAR – CABERNET SAUVIGNON “ THE CHURCHYARD“ 2018
GRANT BURGE – BENCHMARK SHIRAZ 2019
Krásně plný Shiraz z vyhlášené oblasti Barrossa Valley v Jižní Australii, intenzivní rubínově červené barvy s fialově zářícímí odlesky. Dominující vůně červeného a černého lesního ovoce s nádechem pepře. Chuť je plná a sametová, silná chuť třešní a višní, výborné tělo, pružné třísloviny, skvělé koření, perzistentní, ovocné zakončení s jemnými tóny dubu.
DELHEIM – PINOTAGE 2017
ALMA ANDINA – MALBEC 2019
Vinařství Alma Andina je prémiová značka vín společnosti Peñaflor, ve které je ústředním bodem okolí pohoří And. Jméno Alma Andina doslovně znamená „Duše And“. Díky výškovým rozdílům a různým terénům v Andách se vytvořila velmi překvapivá škála různých druhů kvalitních vín v dostupné cenové relaci s enormní škálou chutí.
MALACARA – MALBEC 2019
BODEGAS TRAPICHE – MELODIAS MALBEC 2019
SAINT CLAIR – BISHOP’S LEAP PINOT NOIR 2020
Paradiso – Posta Piana Primitivo 2020
Po druhé světové válce v padesátých letech minulého století byla v jižní Itálii mezi zemědělci velká chudoba. Dědeček Angelo Paradiso, jeden z mnoha farmářů v Apulii, se v té době rozhodl hledat útočiště ve vinařství a v roce 1954 postavil vinařství Cantine Paradiso. Dnes je Cantine Paradiso vinařství, které je známé především díky svým velkorysým červeným vínům z Primitiva, Negroamaro a Nero di Troia. Jejich nejlepší víno je vyrobeno ze 100% Primitiva a je pojmenováno po roce svého založení: 1954.
WIRRA WIRRA SCRUBBY RISE MCLAREN VALE SHIRAZ 2019
Butchers Block Malbec 2018
Toto víno purpurové barvy pochází ze známé oblasti Mendoza.
''V souladu s tradicemi naši odborníci hledali víno, které by se skvěle doplňovalo s nejlepším masem. Díky kombinaci jejich kulinářských znalostí a zkušeností s vinařskou výrobou vám proto s hrdostí můžeme představit produkt: Our Smithfield Cellars Butchers Block Malbec 2018.''
ALMA ANDINA – RESERVE MALBEC 2018
Vinařství Alma Andina je prémiová značka vín společnosti Peñaflor, ve které je ústředním bodem okolí pohoří And. Jméno Alma Andina doslovně znamená „Duše And“. Díky výškovým rozdílům a různým terénům v Andách se vytvořila velmi překvapivá škála různých druhů kvalitních vín v dostupné cenové relaci s enormní škálou chutí.
GRANT BURGE – BENCHMARK CABERNET SAUVIGNON 2017
WIRRA WIRRA ADELAIDE SHIRAZ 2019
DELHEIM – SHIRAZ CABERNET SAUVIGNON 2021
Kuleto – Native Son Red Blend 2012
Údolí Napa je pro Cabernet Sauvignon jednou z nejlepších vinařských oblastí na světě. Již během rozsudku v Paříži v roce 1967 vyšlo najevo, že vinaři v údolí Napa mají pouze jedno poslání: vyrábět nejlepší vína na světě. S podporou University of Napa, nejlepšími výzkumnými metodami, inovativními zdroji a odborným managementem vinic, se v údolí Napa vyrábí mnoho kultovních vín, které mají také vysokou cenu. Silnou stránkou společnosti Kuleto je zpřístupnit kvalitu údolí Napa široké veřejnosti.
GRANT BURGE – FILSELL SHIRAZ 2016
Paradiso – Posta Piana Fiano/Greco 2021
Po druhé světové válce v padesátých letech minulého století byla v jižní Itálii mezi zemědělci velká chudoba. Dědeček Angelo Paradiso, jeden z mnoha farmářů v Apulii, se v té době rozhodl hledat útočiště ve vinařství a v roce 1954 postavil vinařství Cantine Paradiso. Dnes je Cantine Paradiso vinařství, které je známé především díky svým velkorysým červeným vínům z Primitiva, Negroamaro a Nero di Troia. Jejich nejlepší víno je vyrobeno ze 100% Primitiva a je pojmenováno po roce svého založení: 1954.