Tato odrůda vína se pěstuje od roku 1961 jako první z kategorie Cabernet Sauvignon. Víno vděčí své kvalitě díky tomu, že se pěstuje v oblasti Sonoma County (Alexander Valley, Sonoma Valley).
Toto víno má tmavě červenou rubínovou barvu s mladistvým nádechem. Klasické ve svém vlastním stylu s vůní lanýžů, mátou a elitujících nuancí vůní červeného bobulového ovoce.
Nádherně plné Chardonnay, světle zlatavé barvy, které má aroma pečených lískových oříšků v kombinaci s čerstvými broskvemi, opečenými pomeranči s lehkým dotekem dubu, koření a karamelu.
Plně tělnatý a chuťově bohatý Merlot s ohraničenou chutí, ve které se mísí vyzrálé bobule divoké plané černé třešně a černý rybíz. V ústech na patře ucítíte náznaky ovocné sladkosti, hedvábné taninové struktury a dlouhý kouřový konec.
Hrozny jsou ručně chystány brzy ráno, aby se využilo chladných teplot a zachovala se čerstvá tropická chuť. Po následné maceraci za studena je víno fermentováno v ocelových nádržích a expandováno po dobu 3 měsíců „sur lie“. Výsledkem je fantastická alternativa k Sauvignon Blanc, která s nádechem smetany nabízí skvělé kombinace mnoha jídel.