Toto víno si můžete vychutnat dnes nebo ho uchovat ve sklepě až 15 let.
LANGMEIL WATTLE BRAE DRY RIESLING 2022
NUBE de LEZA GARCIA RIOJA RESERVA 2017
MARCELO PELLERITI – MALBECASTER MALBEC 2015
SAINT CLAIR – PIONEER BLOCK NO.11 CLELL CHARDONNAY 2020
MONTRESOR – VALPOLICELLA RIPASSO DELLA CROSARA
Víno Valpolicella Ripasso
Severně od Verony je Cantine Giacomo Montresor. Montresor je italské vinařství s dlouhou historií a tradicí vinařství, pocházející z Orléans v srdci Francie, kde byl kolem roku 1600 vévodou Claude de Montresor. V roce 1892 rodina přichází do Benátska, kde zakládá vinařství, které nyní patří tradiční vinařství pro Amarone a Ripasso.
MONTRESOR – LUGANA CRU 2016
Severně od Verony je Cantine Giacomo Montresor. Montresor je italské vinařství s dlouhou historií a tradicí vinařství, pocházející z Orléans v srdci Francie, kde byl kolem roku 1600 vévodou Claude de Montresor. V roce 1892 rodina přichází do Benátska, kde zakládá vinařství, které nyní patří tradiční vinařství pro Amarone a Ripasso.
Paradiso – 1954 Primitivo 2021
Po druhé světové válce v padesátých letech minulého století byla v jižní Itálii mezi zemědělci velká chudoba. Dědeček Angelo Paradiso, jeden z mnoha farmářů v Apulii, se v té době rozhodl hledat útočiště ve vinařství a v roce 1954 postavil vinařství Cantine Paradiso. Dnes je Cantine Paradiso vinařství, které je známé především díky svým velkorysým červeným vínům z Primitiva, Negroamaro a Nero di Troia. Jejich nejlepší víno je vyrobeno ze 100% Primitiva a je pojmenováno po roce svého založení: 1954.
Domaine Fèvre – Chablis 2018
ENGEL CRÉMANT d’ALSACE BRUT CHARDONNAY 2019
SAINT CLAIR – PIONEER BLOCK NO.1 SAUVIGNON BLANC 2021
SAINT CLAIR – PIONEER BLOCK NO.4 SAWCT CHARDONNAY 2017
ROMANEIRA – L.B.W. (unfiltered) 2013 s darkovým boxem
Nefiltrované portské LBV (Late Bottled Vintage) bylo vyrobeno z hroznů vysoké kvality z Quinta Romandeira. Stejný přístup jako u ročníkových portských vín, jedná se o klasické porto, s pevnou strukturou. Zrálo v dubových sudech 5 let před lahvováním. Oproti ročníkovým portským vínům, která se mohou lahvovat již po 2 letech, je víno připraveno k pití nyní, ale bude zrát ještě mnoho dalších let.